KAYSERİ / MELİKGAZİ - Hakkı Altop İlkokulu

Hakkı Altop İlkokulu

Adres
İLDEM CUMHURİYET MAH. ATAK SK. HAKKI ALTOP İLKOKULU BLOK NO 5 MELİKGAZİ / KAYSERİ
Vizyon
Dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen, doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen kültürel mirasa saygı duyan, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yapıcı, öğrenme çabasına sahip, kendisi ile barışık, özgüveni gelişmiş, ülke menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutabilen, ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır. Hakkı Altop İlkokulu olarak; işinden zevk alan, güler yüzlü, başarılı olmayı hedefleyen "biz" bilincine sahip, sevgi dolu, kendilerini seven, kendilerine güvenen, kendileriyle barışık olmayı ilke edinmiş bir okul olmaktan gururluyuz.
Misyon
Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş,Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi,Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş,Bir üst öğrenimde karşılaştığı Güçlüklerle Başa çıkabilen öğrenciler Yetiştirmektir.
09.00-14.35
OTOBÜS,TRAMVAY